Holmberg

Author's details

Date registered: januari 22, 2010

Latest posts

  1. Miranda och kurs i fotoredigering — september 20, 2010
  2. Jakten på ny kamera. — maj 28, 2010
  3. Fotoutställningen avklarad. — maj 23, 2010
  4. Ny gammal video och några bilder som kasserats. — april 22, 2010
  5. Video och ännu mer utställningsångest… — april 8, 2010

Most commented posts

Author's posts listings

Sep
20

Miranda och kurs i fotoredigering

Nu var det ju riktigt länge sen jag skrev någonting här och massor har hänt såklart. Och vad vore jag för en berättare om jag inte gick på det största och viktigaste först. Eftersom ni säkert känner mig på något sätt om ni är här och läser så förstår ni att det är att Miranda… Continue reading »

Maj
28

Jakten på ny kamera.

Minns inte om jag nämnt det någonstans i bloggen hittills men jag har gått ett tag och planerat att köpa en Canon EOS 550D. Iofs tycker jag att den Eos 400D som vi redan har fungerar bra men den saknar ju videofunktion och det vill jag ha för att kunna använda den till musikvideoprojektet Kontrabandfilm.… Continue reading »

Maj
23

Fotoutställningen avklarad.

I helgen gick Fotoklubbens utställning av stapeln och jag hade 3 bilder med som jag satte upp mellan några fönster i lokalen.Var lite nervöst på nåt sätt att visa upp bilderna på ett sånt sätt. Då markerar man ju ändå att man känner sig stolt över just dom bilderna och sen är det fritt fram… Continue reading »

Apr
22

Ny gammal video och några bilder som kasserats.

Nu har det ju gått lite tid sen förra inlägget och det händer lite hela tiden.  Till och börja med så har jag (nog) bestämt mig till slut för vilka bilder som kommer komma med på utställningen som vi har mot slutet av Maj.  Jag tog helt sonika och beställde hem några förstoringar från Crimson.se… Continue reading »

Apr
08

Video och ännu mer utställningsångest…

Sen sist har jag ganska precis inte hunnit något längre alls med att välja ut och göra iordning bilder till utställningen som lerums fotoklubb håller i, i slutet av Maj. Det är ju 2 månader kvar nästan så egentligen är det ju ingen enorm panik men däremot vill man  ju vara ute i god tid… Continue reading »

Mar
23

Utställning och den obligatoriska beslutsångesten

Japp.. Jag är ju våg och då velar man och har svårt att bestämma sig. Bara att acceptera.. eller inte.. aaargh.. velar om det med. I höstas frågades det i fotoklubben om vilka som ville vara med och visa bilder på utställning i Maj. Kul att testa något nytt tänkte jag och anmälde mig. Nytt… Continue reading »

Mar
16

Postat från mobilen

Den här killen Hade missat det där med handbroms. Var precis att det gick att navigera ut mellan den och en ordentligt parkerad bil.

Mar
16

Dags för en egen blogg.

Nu när frugan helt tagit greppet om den andra bloggen får jag helt enkelt flytta till en egen. Här kommer jag försöka fokusera på sånt som har med foto och det visuella att göra, lite som en morot för mig själv att göra samma fokusering i övriga tillvaron i den mån tid finns. De första… Continue reading »