Sep
20

Miranda och kurs i fotoredigering

Nu var det ju riktigt länge sen jag skrev någonting här och massor har hänt såklart. Och vad vore jag för en berättare om jag inte gick på det största och viktigaste först. Eftersom ni säkert känner mig på något sätt om ni är här och läser så förstår ni att det är att Miranda… Continue reading »

Mar
23

Utställning och den obligatoriska beslutsångesten

Japp.. Jag är ju våg och då velar man och har svårt att bestämma sig. Bara att acceptera.. eller inte.. aaargh.. velar om det med. I höstas frågades det i fotoklubben om vilka som ville vara med och visa bilder på utställning i Maj. Kul att testa något nytt tänkte jag och anmälde mig. Nytt… Continue reading »

Mar
16

Postat från mobilen

Den här killen Hade missat det där med handbroms. Var precis att det gick att navigera ut mellan den och en ordentligt parkerad bil.

Mar
16

Dags för en egen blogg.

Nu när frugan helt tagit greppet om den andra bloggen får jag helt enkelt flytta till en egen. Här kommer jag försöka fokusera på sånt som har med foto och det visuella att göra, lite som en morot för mig själv att göra samma fokusering i övriga tillvaron i den mån tid finns. De första… Continue reading »