«

»

Mar
23

Utställning och den obligatoriska beslutsångesten

Japp.. Jag är ju våg och då velar man och har svårt att bestämma sig. Bara att acceptera.. eller inte..

aaargh.. velar om det med.

I höstas frågades det i fotoklubben om vilka som ville vara med och visa bilder på utställning i Maj. Kul att testa något nytt tänkte jag och anmälde mig. Nytt och nytt, känslan jag har just nu är iaf väldigt bekant. 2 månader kvar och jag har inte ens spikat vilka bilder jag vill visa upp. När det väl är bestämt så ska man bestämma upphängning med och ska det vara med ram eller utan ram. Och vilken bild ska hänga höger respektive vänster?

Nåväl.. kanske ska man inte ta det så allvarligt.. Det lär väl mest vara närmast sörjande och lite folk från kommunen som tittar in under dagen. Men är det första gången så är det och då får det ju vara lite omständigt.

Lite mer närliggande så har jag planerat in en fotostund med Catharina i helgen. Hon är i 8e månaden nu och magen börjar nå nästan episkt omfång så det är dags för lite bilder som vi kan minnas mage och graviditet med sen. Och kanske visa för blivande barnet senare. Förslag på ljussättning och poser mottages tacksamt.

Tills de bilderna är tagna så får ni hålla till godo med den här från förra helgen. (Obs klicka på bilden för större version)

I väntans tider...

Vill ni läsa mer om hur väntans tider kan vara så kan ni läsa hennes egen blogg här:

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>