«

»

Apr
08

Video och ännu mer utställningsångest…

Sen sist har jag ganska precis inte hunnit något längre alls med att välja ut och göra iordning bilder till utställningen som lerums fotoklubb håller i, i slutet av Maj. Det är ju 2 månader kvar nästan så egentligen är det ju ingen enorm panik men däremot vill man  ju vara ute i god tid och se så att bilden funkar i ett större format.

Sen är jag lite bekymrad över hur framkallningen kommer skilja sig från hur man ser bilden här på skärmen. Tyvärr har jag ju ingen kalibrerad skärm. Någon som vet om jag bör kryssa i skärmens ICC profil när jag sparar ner bilden?

Ni som känner mig vet att jag och en kollega håller på med ett musikvideo-projekt vid sidan om vårt ordinarie arbete. Vårt senaste projekt var till hårdrocksgruppen WOLF och vi gjorde en live-video till deras låt ”Hail Ceasar” och slutresultatet kan ni se här nedan.

Nästa projekt blir till gamla punkbandet De Lyckliga Kompisarna som ska ha revival nu. Ska bli skoj.

Har börjat fundera på att köpa ny kamera också. Har en Canon EOS400D idag men för videoprojektets skull så funderar jag på nya versionen 550D som filmar HD.

Nästa inlägg tror jag att det smyger med lite bilder på Cattas mage med.. och kanske nån bild på den där inne med :)

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>