«

»

Maj
23

Fotoutställningen avklarad.

I helgen gick Fotoklubbens utställning av stapeln och jag hade 3 bilder med som jag satte upp mellan några fönster i lokalen.Var lite nervöst på nåt sätt att visa upp bilderna på ett sånt sätt. Då markerar man ju ändå att man känner sig stolt över just dom bilderna och sen är det fritt fram för folk att tycka att man inte har någon koll, hehe. Men allt som allt så var det skoj och blir det av nästa år igen så kan jag helt klart tänka mig att vara med igen.

Dagen började tidigt med att vi började montera upp bilder och för min egen del som ovan så var det ganska precis att jag var klar tills dess att folk började dyka upp. Detta trots att jag var en av dem som hade minst antal bilder att sätta upp.

Vid 10 så öppnade dörrarna för allmänheten och det var några som kom på en gång. Sen var det en ganska jämn ström med folk under större delen av dagen med ett visst uppsving vid 13-tiden. Kanske var folk då klara med dagens shopping. Enligt några av de andra som ställde ut så hade det varit betydligt fler besökare förra året men för egen del så tyckte jag det var en hel del ändå.

För er som inte hade möjlighet att vara där så har ni chans att se bilderna här under istället :)

En disig morgon vid Bokedalen

Morgonskog

Eldhexa

Eldhexa

Connemara, Irland

Connemara, Irland

På kvällen efter utställningen så hade vi liten återsamling där vi pratade igenom dagen och sen kom samtalet in på hur själva fotoklubben egentligen borde bedrivas. Väldigt intressant att se hur olika personer kan ha väldigt olika idéer om hur man ska nå fram till samma mål. Men det känns iaf positivt att det finns en väldig motivation hos många medlemmar att få till en tight och levande klubb.

Tack till alla som kom dit en sväng och speciellt ni som fick resa en bit för det.

Nästa inlägg blir det lite bilder från själva utställningen.

Och nej..  än har inte barnet kommit..  men det måste vara vilken dag som helst nu.

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>