«

»

Maj
28

Jakten på ny kamera.

Minns inte om jag nämnt det någonstans i bloggen hittills men jag har gått ett tag och planerat att köpa en Canon EOS 550D. Iofs tycker jag att den Eos 400D som vi redan har fungerar bra men den saknar ju videofunktion och det vill jag ha för att kunna använda den till musikvideoprojektet Kontrabandfilm.

Först när kameran dök upp på marknaden för några månader sen så hade jag inte pengar att köpa den men nu så har problemet istället blivit ett annat. Den finns nästan ingenstans att få tag på. Den har iofs börjat dyka upp i några webbbutiker senaste veckan men tex Cyberphoto har listat den som ”leveransdatum okänt” i snart 2 månader nu.

Men för några dagar sen fick jag ett tips om att Smartsson söker testpiloter till just Canon Eos 550D så nu är jag anmäld där och tänker inte gå och köpa den förräns jag vet om jag kommit med i uttagningen. Inte så stor chans såklart men värt ett försök. Är du sugen så anmäl dig på http://www.smartson.se/testpilot-550D.html och skulle du vinna så skicka kameran till mig så lovar jag berätta sen hur den var :)

Från det ena till det andra så går vi mest och väntar på att bebisen ska komma nu men för att inte stanna upp helt i väntan så har vi iaf bokat biljetter till Robin Hood på bio i morgon. Ska bli spännande att se även om jag misstänker vissa likheter med Gladiator.

kanske en av de sista bilderna på magen?

kanske en av de sista bilderna på magen?

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>