«

Sep
20

Miranda och kurs i fotoredigering

Nu var det ju riktigt länge sen jag skrev någonting här och massor har hänt såklart.

Och vad vore jag för en berättare om jag inte gick på det största och viktigaste först. Eftersom ni säkert känner mig på något sätt om ni är här och läser så förstår ni att det är att Miranda kommit och anslutit sig till familjen jag pratar om.

För utom att vara helt underbart sällskap på alla sätt så är ju en bäbis även en väldigt tacksam modell för fotografering och vi har hunnit få ihop mängder med bilder på henne på de 3 månader hon varit hos oss nu. Jag har tänkt att gå tillbaka till början och ta några bilder därifrån men för att det ska bli något inlägg hör överhuvudtaget så bjuder jag bara på några från senaste tiden.

Miranda 3 månader

Miranda 3 månader

Miranda på jakt

Miranda på mage

Miranda i Skogen

Miranda chillar i mossan

Miranda med förbryllad min

Funderar på vad vi håller på med...

Sen har jag kommit in på en högskolekurs i Digital Bildbehandling. Kursen är helt på distans vilket passar bra när man jobbar. Hittills har vi bara gått igenom lite grundläggande grejer men det har ändå varit nåt knep här o där som man inte kände till tidigare så jag tror det kommer bli en givande vinter.

Är det någon som är sugen på att läsa mer om kursen så hittar ni information hos Moderskeppet.

Förhoppningsvis kommer kursen leda till att jag blir snabbare och att bilderna som kommer upp här kommer se lite mer polerade ut.

Det kommer inte ta 3 månader till nästa inlägg. Tänkte som sagt få upp några tidiga bilder på Miranda och sen har jag nog några bilder från en fotosession med Seraphines som jag kan visa.

Ha det gott så länge.

//Mattias

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>